Træn dig selv i at træne andre


Kurser med fast frekvens

Selv de allerbedste inden for sportens verden træner hyppigt og skærper deres kunnen og kompetencer.
Husker du at gøre det samme?

Athletic Business udbyder en lang række kurser og uddannelser, der har en række generiske træk, men bliver skræddersyet efter dine behov og ønsker. Et værktøj bruges bedst af den rette håndværker. Så i vores terminologi handler det mest om at lære brugeren at håndtere værktøjet bedst muligt frem for at opfinde nye og anderledes værktøjer til ethvert behov.

Vi udbyder følgende kurser med fast frekvens - og selvfølgelig efter behov:

  1. Coachuddannelse
  2. Organisationsledelse
  3. Motivational management
  4. Performance management
  5. Trivsel og samarbejde
  6. Salgstræning

Tillægsprogrammer til coach uddannelse:

Derudover har vi mulighed for at skræddersy til din organisation eller virksomhed efter ønske og behov: Det skræddersyede program.

Kontakt os gerne for at høre mere
Image

Coachuddannelse

Athletic Business Coachuddannelse er markedets mest anerkendte coachuddannelse til brug indenfor sport og fitness.


Image

Organisationsledelse

Som leder i en organisation skal man både håndtere lønnede, frivillige, forældre, sponsorer, bestyrelse - samt alle atleterne. Det kræver indblik og overblik. På kurset Organisationsledelse lærer du hvordan.


Image

Motivational management

Her vil du blive introduceret til de grundlæggende ledelsesprincipper tilsat positiv psykologi. Lær hvordan du skaber den motiverende dagligdag i din organisation.


Image

Performance management

Få indblik og bliv trænet i adfærdspsykologi og performance management. Det vil udvikle din egen menneskelige indsigt og forståelse med henblik på at skabe de bedst mulige rammer for at performe og skabe resultater.


Image

Trivsel og samarbejde

Et af de vigtigste parametre for at have en sund og velfungerende organisation er at der er fokus på trivsel og samarbejde. Lær hvordan du med få enkle midler kan skabe et produktivt og lyst-betonet miljø.


Image

Salgstræning

Ingen kommer til deres salgsresultater liggende på sofaen. Det kræver træning i de rette salgsværktøjer samt forståelse for egne styrker og svagheder samt kundernes personprofil. Lær (og træn) hvordan du skaber de bedste salgsresultater på en effektiv måde.


Tillægsprogrammer til coach uddannelse

Image

Teamcoaching

De individuelle kan ikke klare sig uden et team, og et team består af en række individualister. Lær hvordan du kan få forskellige personlighedstyper til at performe som en enhed.


Image

Stresscoaching

Stress er noget som rammer os alle. Uanset om du skal arbejde med stresscoaching eller selv er ramt af stress - så er stresscoaching utrolig brugbart i forhold til at hjælpe dig selv eller andre.