Referencer

Image

Emilie Beckmann

SvømmerMark er ekspert til at skabe øget livsglæde. Han formår at se sine medmennesker i øjenhøjde, mærke deres problematikker og støtte dem på bedste vis.

Mark tror på det bedste i alle, og hvis du selv mister troen, så har du altid mindst én i dit bagland som aldrig mister troen på dig og dine evner.

Dermed ikke sagt at mark ikke kan sige tingene sort på hvidt. Han fortæller dig sandheden når du har allermest brug for at høre den.

Image

Peter Gade

Tidligere badmintonspillerMark er en rigtig dygtig coach som kan skabe resultater, både på den korte og på den lange bane. Og så oven i købet på en meget direkte men kærlig måde.
Image

Frederik Løchte Nielsen

Tidligere tennisspillerMark formår at skabe stemning og resultater på en gang. Han finder det bedste frem i dig og sørger samtidigt for at du træner det du ikke er så god til. Mine bedste anbefalinger.
Image

Dario Dumic

Professionel fodboldspillerJeg brugte Mark som coach i min periode i Brøndby IF. Vi arbejdede på mange mentale detaljer og jeg blev skarpere på at gøre en forskel til træningen hver eneste dag. Det flyttede mig enormt som menneske og som spiller.
Image

Signe Bro

SvømmerAnbefaling: Hvis man gerne vil lære at tro på sig selv og sine egne evner, så skal man gå til Mark. Det betyder ikke noget, om det er indenfor sport, arbejdsliv eller om det er i ens personlige liv. Mark lærte mig, hvordan jeg tror på mig selv helt ned i maven – en evne, som jeg har brug for indenfor min sport.

Mark møder dig med en særlig form for empati, som kun han har. Den gør, at du får modet til at arbejde med dig selv og i sidste ende opnå dine mål indenfor dit område. Jeg har arbejdet med Mark det meste af min ungdom og mit unge voksenliv, og han får altid fundet selvtilliden frem i mig – selv når den er godt gemt.

Hans gode humor er et plus, men du vil aldrig fortryde at starte et forløb op med ham. Han vil altid have min varmeste anbefaling.

Image

Thor Bendix Madsen

TriatletMark har hjulpet mig til at blive den bedste udgave af mig selv. Både når det har været svært - men også når det er gået godt. Begge perioder er vigtige at kunne fokusere, prioritere og sætte ind de rigtige steder. Det har Mark hjulpet mig med. Samtidigt har jeg fået en større tro på mig selv. Det hjælper mig til at nå mine mål og mine drømme.
Image
Image

Image
Image

Image
Image

Image
Image

Image
Image