Coachuddannelse

Coach uddannelse

Image

PriserVi har markedets suverænt bedste priser på uddannelser.

Vores coachuddannelse koster kr. 7.200,- + moms. Du bliver undervist af en af markedets bedste coaches og undervisere. Du kan gå direkte hjem og bruge uddannelsen på arbejdspladsen, i sportens verden eller i privaten.

ForplejningFuld forplejning (let morgenanretning, kaffe/the, lækker frokost og eftermiddagskage): pr dag kr. 150,-

Kursus info 1. Kursets længde: 3 moduler á 2 dages varighed.
 2. Varighed pr. dag: Kl. 09.00-16.00
 3. Tilgængelighed: Udbydes efterår 2023 og forår 2024
 4. Sted: Herlev

Program 1. Hvad er coaching - og hvad er det ikke?
 2. De 7 trin
 3. Rammesætning og struktur
 4. Værdiarbejde
 5. Visualisering og andre værktøjer
 6. Mentaltræning og styrker

At arbejde med det menneskelige potentiale

Med en Coachuddannelse hos Athletic Business får du en uddannelse der lever op til ICF (International Coach Federation) standarder og kvalitetskrav.

Som coach bliver hele verden din arbejdsplads.

Vi har mere end 10.000 coaching timer i benene og har uddannet mere end 500 coaches. Heriblandt både landstrænere og sportschefer i flere af de førende forbund og klubber under DIF. Ligeledes har en lang række erhvervsledere haft stor gavn af de mange brugbare facetter som en coachuddannelse bringer til arbejdet med ledelse.

Learn it today, use it tomorrow - kunne godt være vores slogan. Vores undervisning og tilgang er både af teoretisk og lavpraktisk tilgang således at det du lærer nemt og hurtigt kan implementeres i din hverdag og daglige rutiner.

Uddannelsen består af 3 moduler á 2 dage som er meget høj-intense og der lægges op til selvstudium eller træning i mellem modulerne. Vi tror på at træning og praktisk brug er vejen frem så der vil også blive rig lejlighed til at øve og bruge. Det er den nemmeste vej fra teoretisk forståelse til indøvet færdighed.

På uddannelsen lærer du både at coache 1-1 samt gruppecoaching. Ud over coaching får du værktøjskassen fyldt godt og grundigt op med stærke og brugbare værktøjer inden for kommunikation, NLP, problemløsning, konflikthåndtering samt en holistisk menneskelig forståelse. Vi dykker ned i DiSC personprofil analyser og lærer at navigere ud fra forskellige typologier og baggrundsmotivationer.

Hvem kan deltage på Coachuddannelse? Alle der har med mennesker at gøre. Uanset om du er leder, træner, manager eller på anden vis fungerer i et team-inspireret miljø vil coaching uddannelsen være noget for dig. Du går måske og drømmer om at starte op som selvstændig eller få et af de utroligt mange jobs som coach i såvel erhvervslivet som i sportens verden - så er coach uddannelsen hos Athletic Business det rette sted at starte.

Og prisen? Med afstand bedste pris på markedet koster coachuddannelsen kr. 7.200,- eks. moms -

Klik her for download af brochure.

Kursus datoer

Hvert kursus er 3 x 2 dage.

C8 - Herlev

 • 26.-27. oktober 2023
 • 15.-16. november 2023
 • 06.-07. december 2023

C1 - Herlev

 • 08.-09. januar 2024
 • 22.-23. januar 2024
 • 05.-06. februar 2024